top of page
  • Foto van schrijverredactie

26 september Vertier in de wijk!

Wij hadden u via het activiteitenoverzicht al op de hoogte gebracht van 26 september aanstaande. Dat weekend staat in het teken van Burendag en naar aanleiding van onze oproep hebben wij al diverse leuke reacties binnengekregen voor deelname. Graag zetten we alles voor u op een rij:


Tijdstip: 18:00 - 20:00 uur

Elke bewoner krijgt de mogelijkheid op eigen inrit wat spulletjes te verkopen (let op de looppaden houden we vrij), denk hierbij aan speelgoed of zolderspullen en of eigen gebakken koekjes (dit laatste liefst verpakt verkopen). Betaal zoveel mogelijk met gepast geld.


Ook is het mogelijk dat bijvoorbeeld kinderen die op muziekles zitten, laten horen wat ze tot nu toe hebben geleerd, dit mag ook op een centrale plek in de wijk (Pieter van Varklaan, speeltuin Janny Laupmanlaan, vrije terrein aan Gebroeders van Steenbergen Plantsoen)

Natuurlijk ben u vrij om te lopen waar u wilt, echter stellen wij het op prijs als de looppaden fungeren als éénrichtingsverkeer voor wandelaars. Dus aan de rechterzijde van de weg gaan we heen en aan de andere zijde terug.In het bospark zal er wat easy listening muziek te horen zijn, door een leuke en gezellige groep.


We kunnen dit kleinschalige evenement enkel laten slagen als we de richtlijnen van het RIVM aanhouden:


- Voelt u zich niet lekker, blijf dan thuis

- Hoest en nies in de elleboog

- We houden altijd 1.5 meter afstand van elkaar

- We schudden geen handen


Om inzichtelijk te maken waar de wijkbewoners iets kunnen verwachten in de wijk, zullen we vooraf komen met een overzicht. Om het tot een leuk event te maken, zijn meer aanmeldingen van harte welkom. Reageer met een korte omschrijving van wat u wilt gaan doen of verkopen naar activiteitenenevenementen@platformsimonstevin.nl


Wij kijken uit naar een gezellige avond!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page