top of page
  • Foto van schrijverredactie

Achter de schermen bij het warmtebedrijf Ede!

Op 28 januari en alleen voor de bewoners van de wijk Simon Stevin krijgt u de kans om achter de schermen te kijken bij het Warmtebedrijf van Ede. De partij die ervoor zorgt dat wij met deze koude dagen, het huis behaaglijk warm hebben en een warme douche hebben na het sporten.


Van 18:30 - 20:00 uur krijgen maximaal 30 bewoners de kans om de centrale te bezoeken aan de Geerweg in Ede. Tijdens dit bezoek krijgt u inzicht in het proces wat ervoor nodig is om samen met de overige centrales in Ede, ruim 20000 woningen te voorzien van warmte... zonder gas!Tevens krijgt u op die avond antwoord op de vragen die er zijn en wij als platform ook regelmatig gesteld krijgen over hoe het nu precies werkt, wat ervoor nodig is, hoe de installatie in elkaar zit, hoe de afname wordt berekent enz.


Loopt u ook met dergelijke vragen, stel ze gerust, het liefst vooraf bij uw aanmelding op onze speciale pagina waarop u zich kunt aanmelden voor deze boeiende avond. Doordat vooraf de vragen zijn geïnventariseerd, kan er beter worden ingespeeld met presentaties die worden gegeven. Vragen die er zijn, in samenhang met de oplevering van uw woning, dient u te bespreken met het bouwbedrijf, dat is vraag te specifiek gericht op een enkele woning.


Lijkt het u leuk om mee te gaan, meld u dan aan via het aanmeldformulier. Er kunnen maximaal 30 personen mee, per persoon dient er te worden opgegeven, wij gunnen iedereen een kans, echter vol = vol.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page