top of page
  • Foto van schrijverredactie

Dag ..... (kerst)boom!

Allereerst de beste wensen voor 2021, dat het een beter jaar mag worden dan afgelopen jaar en het Platform in de wijk weer wat leuke activiteiten kan en mag gaan verzorgen.


De maand december is voorbij gevlogen, vooral in deze rare tijd lijkt het wel of het nog sneller is gegaan. Toch was het in de wijk extra sfeervol, een groot aantal huizen hadden alles extra versierd om de feestmaand meer sfeer te geven. Leuk om te zien....


En nu Januari, de schoonmaak kan beginnen, Kerstversieringen maken plaats voor andere leuke accessoires in huis en de Kerstboom gaat of terug in de doos, hup naar zolder of ... naar buiten.

Er is al een initiatief opgestart van een jonge wijkbewoner die voor € 0,50 de kerstboom bij u thuis komt ophalen en deze naar het centrale verzamelpunt brengt in de wijk. Wilt u daar gebruik van maken app gerust naar: 0618184716 (Mark)


Wilt u daar geen gebruik van maken, dan graag de boom uiterlijk 9 januari tussen 9:00 en 10:30 uur inleveren aan de Pieter van Varklaan t.h.v. het toekomstige Heidepark. De werkgroep groen en Leefbaarheid


Het is wenselijk de bomen niet langs de weg te laten liggen, dit kan voor gevaarlijke situatie zorgen voor fietsers.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page