top of page
  • Foto van schrijverredactie

EDEDOET komt er weer aan!

Over een aantal weken vallen de Ede Doet cheques weer op uw deurmat. Een bedrag van € 7,50 waarvan u zelf de bestemming mag kiezen voor een leuk initiatief in uw wijk of daarbuiten. De afgelopen keren heeft het Platform al een aantal leuke initiatieven weten te realiseren, dankzij uw donaties.


Ook deze keer doen wij weer mee! Dit keer sparen we voor een vlaggenmast en vlag bij de entree van de wijk. Het zou toch prachtig zijn als u bij binnenkomst van de wijk, de vlag ziet wapperen tijdens de nationale feestdagen of in september tijdens de Airborne.


Momenteel zijn wij nog in gesprek met verschillende partijen om te kijken of er een nog een wijk specifieke vlag is die in het verleden hier heeft gewapperd. Dit vraagt wat speurwerk....Mocht dat echter niet het geval zijn dan komen wij binnenkort met de oproep aan de wijk om zelf een ontwerp in te leveren, er zijn vast bewoners die creatief genoeg zijn en het heden en verleden, op kleurrijke wijze kunnen verbinden en vormgeven als ontwerp voor een wijkvlag.


Er is al afstemming geweest met de Gemeente, zodra de entree is opgeleverd, zal in samenspraak met de afdeling beheer een plek worden gekozen waar de vlaggenmast kan worden geplaatst. Vanuit de wijk zijn de eerste reacties al binnengekomen van bewoners die willen zorgdragen dat de vlag er wappert, wanneer er iets te vieren is.


Wij hopen natuurlijk dat u de cheque hiervoor beschikbaar wilt stellen, meer informatie kunt u teruglezen op de website van Ede Doet: Initiatief | Vlaggenmast + vlag | Ede Doet


Mocht het bedrag zijn gehaald dan gelieve de donatie te doen aan het vorige initiatief, daarvoor hebben wij nog € 462,00 voor nodig. Initiatief | Wijk informatieborden | Ede Doet
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page