top of page
  • Foto van schrijverredactie

Ondernemen in de wijk: Loopbaancoach Willemieke Pronk

Wie ben je? Sinds wanneer woon je in de wijk Simon Stevin?


Ik ben Willemieke Pronk en ik ben loopbaancoach. Ik ben getrouwd met Maarten en moeder van 3 jongens. Wij wonen op Wiesje Boonzaaijerstraat 8.


Ik help werkende moeders die hun werk niet meer leuk meer vinden met mijn loopbaancoaching naar een baan die bij hen kwaliteiten past zodat ze niet meer uitgeblust uit hun werk komen.


Ik woon sinds juli 2019 in deze wijk, nu bijna 2,5 jaar.Waarom deze wijk?

We zijn vanuit Utrecht naar Ede verhuisd. We hebben 15 jaar in Utrecht gewoond en met 3 jongens groeiden we uit ons gezellige jaren 30 woning. We waren op zoek naar een groter huis en vanwege de krapte op de huizenmarkt zijn we steeds meer oostelijk gaan kijken. Toen we dit project tegenkwam werden we verliefd op de grote tuin en de ligging bij het bos en de hei. Toen we hier een kijkje kwamen nemen was er nog niets gebouwd en roken we de dennengeur en hoorden we de vogels fluiten. Ik denk dat dat ons over de streep trok. We zijn een sportief gezin en ik wandel elke dag in het bos en de hei. Het heeft heel goed uitgepakt en we hebben het erg naar ons zin hier.
Bedrijf aan huis, kun je er wat meer over vertellen?

Ik heb mijn praktijkruimte in huis op de eerste verdieping. Ik vind het zelf een ontzettende luxe dat ik een eigen praktijkruimte heb. Het is een hele lichte ruimte en werk er met veel plezier. In ons vorige huis huurde ik altijd een ruimte bij het coachhuis. Dat hoeft nu niet meer en kan ik mijn klanten aan huis ontvangen.Wie kunnen er bij je terecht?


De werkende moeders die bij mij terecht komen lopen er tegenaan dat hun werk erg veel energie kost. Ze zien op zondagavond op tegen de werkweek. Ze balen van het werk dat ze doen of de sfeer op het werk is niet fijn. Kortom het voelt alsof ze geleefd worden en niet in balans. En zelf komen ze er niet uit. Ze hebben vragen als: Wat voor een werk vind ik wel leuk? Waar krijg ik nu energie van? Waar ben ik eigenlijk goed in? Hoe maak ik een goede keuze?

Wat ze het liefst zouden willen is werk waar ze energie van krijgen. Een fijne balans tussen werk en gezin. Een fijne werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen.


Door loopbaancoaching gaan we samen ontdekken wat je unieke talenten zijn. Wie ben je, Waar ben je goed in, hoe ziet je droombaan eruit en hoe krijg je die droombaan te pakken. Samen leggen we de puzzel om die baan te vinden die bij jou past. Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om je droombaan te vinden en vol energie, gelukkig en in balans door het leven te gaan.

Je kunt dan ook veel gerichter solliciteren. Je hoeft niet te twijfelen of deze baan wel iets voor je is. Dan maak je weloverwogen keuzes. En hoef je vaak ook helemaal niet uren op internet rond te struinen. Je kunt dan veel doelgerichter solliciteren omdat je weet wat je wilt.Werk je vanuit huis of ook op locatie?


Ik werk vooral vanuit huis. Dat kan zowel bij mij thuis als online met videobellen. Soms werk ik bij bedrijven op locatie.Hoe kunnen wijkbewoners contact met je opnemen?


Dat kan door te mailen naar: info@willemiekepronk.com.

Te bellen of appen naar: 06-41235042.

Of volg me op Facebook, Instagram of Linkedin en stuurt me een DM.

Mijn website: www.willemiekepronk.com


Je mag altijd een kennismakingsgesprek met mij plannen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Wat wil je verder nog kwijt?Misschien heb je mijn folder gezien die ik in de wijk verspreid hebt. Deze bied 15% korting op een loopbaantraject of een loopbaan APK.


Mocht je moeite hebben met keuzes maken? Download dan mijn gratis e-book waarin ik 5 tips geef hoe je als werkende moeder keuzes kunt maken. www.willemiekepronk.comTot slot wil ik nog kwijt dat ik het heel leuk vind wat het platform allemaal voor deze wijk bied. We hebben al met heel veel plezier met onze jongens aan de activiteiten deelgenomen. Ga vooral zo door!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page