• redactie

Start bouw Huis ter Hei een feit!

Met lovende woorden over de locatie van het project Huis ter Hei en een graafmachine, bediend door wethouder J. Weijland was het moment eindelijk daar! De start bouw van het project Huis ter Hei is een feit. Ruim 120 toekomstige bewoners waren aanwezig bij deze feestelijke gebeurtenis. Bouwbedrijf van Grunsven had een grote tent geplaatst op het bouwterrein, die zeker voor deze mistige avond, voorzien was van de nodige heaters om de sfeer aangenaam te houden. Tevens was er muziek, stond er een groot buffet klaar en draaiden twee bbq's op volle toeren om de mondjes te vullen.


Voor een groot aantal nieuwe bewoners was het die avond de eerste keer dat men kon kennismaken met hun toekomstige buren. Er werd veel informatie gedeeld, getoast op een mooie toekomst en met het graven van een gat, was het startmoment definitief.


Wethouder J. Weijland sprak van een unieke plek op het Simon Stevin terrein waar Huis ter Hei zal worden gebouwd. Als klein jongetje speelde hij daar al en de volgende generatie zal dat weer gaan doen, dichtbij bos en heide, wat kan men nog meer wensen om te kunnen genieten van maximaal woongenot. Aan de omgeving zal het niet liggen!


De verwachting is dat het project eind vierde kwartaal zal worden opgeleverd.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Neem contact op met het Platform:

Werkgroep Groen & leefbaarheid

groenenleefbaarheid@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Veiligheid & verkeer

veiligheidenverkeer@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Activiteiten & evenementen

activiteitenenevenementen@platformsimonstevin.nl

Projecten:

Huis ter Hei

De Verbinding

De Sysseltse Lanen

De Sysseltse Droom

Wonen met Statuur

Officiersdorp

Vredekwartier

Bloemkwartier

De Parkwachter

Wonen aan de Bosrand Ede

Heidestad

Algemene informatie;

info@platformsimonstevin.nl

© 2021 Platform Simon Stevin