top of page
  • Foto van schrijverredactie

Bijzonder veel animo voor woningen Officiersdorp!

Tipte wij vorige week het Officiersdorp al even aan, dit met betrekking tot de geruchtenstroom dat er veel animo voor is. Vandaag toch maar contact gelegd met BPD en die bevestigde de geruchten. Het Officiersdorp is heel populair, voorlopig laatste project met woningen die ook voor de "gewone man" betaalbaar zijn. Een project omgeven door bos en heide en grenzend aan het Heidepark wat komt te liggen aan de noordkant van de 32 woningen.



221 belangstellende hebben zich tot nu toe opgegeven, waarbij de tweekappers het meest populair zijn, met maar liefst 75 voorkeuren. Aansluitend volgen de hoekwoningen, midden-woningen en vrijstaande woningen. 71 mensen hebben nog geen echte keuze gemaakt en hebben hun voorkeur wat ruimer ingezet.




BPD spreekt van een succesvol voortraject en verwacht dat het aantal belangstellende zeker de komende weken nog verder gaat stijgen. Via de website www.officiersdorp.nl kan men een profiel aanmaken en wordt men persoonlijk geïnformeerd over de ontwikkelingen, per woning bij dit project. Een unieke tool, alle belangrijke informatie van zowel de koper als verkopende partij binnen handbereik.



De exacte datum wordt nog geheim gehouden, we zijn benieuwd en houden u op de hoogte. Een tip aan BPD, bij de verkoop van de laatste fase van het Vredekwartier ontbraken de verkeersregelaars, wellicht verstandig om die alvast te reserveren.......... het kan nog wel eens druk gaan worden!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page