top of page

Zo weinig mogelijk autoverkeer op Parklaan

Afgelopen jaar zijn we als bewoners van Ede Oost bij elkaar geroepen om met de gemeente en de SME (Stichting Milieuwerkgroepen Ede) na te denken over de Parklaan. Meer specifiek over hoe we gezamenlijk invulling kunnen geven aan de ambitie van de Gemeente om 'zoveel mogelijk autoverkeer op de toekomstige Parklaan te vermijden'. Als vervolg is Edenaar en Hoogleraar Stedelijke Mobiliteit Marco te Brömmelstroet zelf aan de slag gegaan om met een ambitieuze maar haalbare aanvulling te komen op de huidige ideeën in het mobiliteitsbeleid van Ede.

Openbare lezing

Deze strategie bespreekt Marco op 20 februari in een publiek toegankelijke lezing met alle raadsleden. Ook bied hij de strategie aan alle partijen in Ede aan, o.a. via lokale media en door het in te brengen bij de aankomende raadsvergadering over de Koersnota Mobiliteit en Nota Parkeernormen.

Doe en denk mee

Marco nodigt ook de bewoners van de Simon Stevinkazerne bij dit proces uit. Iedereen die constructief mee wil bouwen aan een transitie naar fijnere woonwijken, beweegvriendelijke openbare ruimte en minder autoverkeer is welkom. Wil je meedoen of op de hoogte blijven? Mail dan naar brommelstroet@hotmail.com. En misschien nog belangrijker: ken je partijen of mensen die hier ook bij moeten zijn, laat dat dan ook weten.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page